Over ons

Mijn naam is Marion! Sinds 2017 werk ik onder Snail Media als sportfotograaf op circuits binnen en buiten Nederland. Dit kan van alles zijn; zowel circuitdagen, motortrainingen als ook races en publieksevenementen. Sommige series fotografeer ik alleen. Op andere dagen werk ik samen met Ad Kievit van Wegrace Info. Samen werken we op circuits in Nederland, België, Frankrijk, Spanje en Duitsland.

Ik heb een achtergrond in grafische vormgeving en fotografie. Zowel aan het Grafisch Lyceum als de Fotovakschool in Rotterdam heb ik een opleiding afgerond. Door verschillende opleidingen en stages te doen ben ik uiteindelijk uitgekomen bij het werk wat ik het liefst doe : sportfoto’s maken.

Mijn focus ligt voor 100% op auto- en motorsportfotografie. Dit ten eerste natuurlijk omdat het mijn interesse heeft, maar ook omdat we per jaar meer dan 140 dagen op een circuit staan. Tel overal een dag bij op voor de verwerking.. en ik heb het er dus druk genoeg mee!

Gedurende de wintermaanden werk ik elk jaar samen met Ad Kievit en Mariska Grob aan een jaarboek over de Nederlandse motorsport. Dit is een 256 pagina’s dik boek waarin we zoveel mogelijk verschillende raceklassen aan bod laten komen. Ik verzorg sinds 2016 alles rondom de vormgeving van dit boek. Op de website van Wegrace Info kun je er meer over lezen.